مواد لازم جهت تهیه دسر اسفناج و کنگر فرنگی
- ۱ فنجان اسفناج منجمد خرد شده که یخ آن باز شده باشد
- ۵ فنجان مغز کنگر فرنگی منجمد خرد شده که یخ آن باز شده باشد
- ۱۷۰ گرم پنیر خامهای
- ۱/۴ فنجان خامه ترش
- ۱/۴ فنجان سس مایونز
- ۱/۳ فنجان پارمیزان
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر
دستور پخت
اسفناج و کنگر فرنگی را در ۱ فنجان آب بجوشانید تا غلیظ شده و آب آن کشیده شود. آب آن را دور بریزید و سپس پنیر خامهای را به مدت ۱ دقیقه یا تا وقتی که گرم و نرم شود حرارت دهید. سایر مواد را مخلوط کرده و داغ سرو کنید.
منبع:چطورپدیا