شما میتوانید از برنج باقیمانده از شب قبل استفاده کنید و یا اینکه برنج تازه بپزید. اگر قصد دارید برنج تازه آماده کنید، از دستور پخت زیر استفاده کنید:
حتماً به خاطر داشته باشید که بهوسیله یک کفگیر برنجهای چسبیده به ته قابلمه را جدا کنید، مخصوصاً زمانی که برنج را تازه آماده کردهاید.
برنج را مرتب هم بزنید تا از سوختن و چسبیدن برنج به کف قابلمه جلوگیری کنید. پودینگ برنج هنگامیکه مانند فرنی غلیظ شد، آماده مصرف است.
تا زمانی که عصاره بهطور کامل حل شود، به هم زدن ادامه دهید. هنگام هم زدن کف قابلمه را هم فراموش نکنید. گاهی برنج به ته قابلمه میچسبد و هم زدن برنج باعث جلوگیری از این کار میشود.
با استفاده از یک ملاقه پودینگ را در کاسه یا فنجانهایی جداگانه قرار دهید. میتوانید روی هر کاسه را با دارچین تزیین کنید.
میتوانید پودینگ را در حالی که هنوز داغ است، مصرف کنید. البته اگر میخواهید تجربهای تازهتر داشته باشید، ابتدا اجازه دهید دمای پودینگ به دمای اتاق برسد، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا به میزانی که شما دوست دارید، خنک شود.
در این حین میتوانید در ظرف خود روغن بریزید.
باز هم میتوانید از برنج باقیمانده شب قبل استفاده کنید و یا اینکه برنج تازه بپزید. اگر میخواهید برنج تازه آماده کنید نصف فنجان (115 گرم) برنج خشک (ترجیحاً با دانههای متوسط) و یک فنجان (240 میلیلیتر) آب نیاز خواهید داشت. اگر قصد دارید برنج تازه آماده کنید، از دستور پخت زیر استفاده کنید:
تخممرغها را در ظرف بشکنید و با همزن دستی آنقدر هم بزنید تا زردهها کاملاً با سفیده مخلوط شوند.
آنقدر هم بزنید تا همه مواد بهخوبی با هم مخلوط شوند. نباید بهعنوان مثال رگههایی از زرده تخممرغ هم نخورده باقی بماند.
اگر دوست داشته باشید میتوانید مقداری کشمش هم در ظرف بریزید. اگر مخلوط حالتی خیس و سوپمانند دارد، نگران نشوید؛ در زمان پخته شدن، برنج مایع را جذب میکند. همچنین اضافه کردن کشمش بهنوعی یک سنت است که البته اگر با ذائقه شما همخوانی ندارد، میتوانید از کشمش استفاده نکنید.
بهتر است ظرف پودینگ را در یک تابه بزرگتر بگذارید. دقت کنید کف ظرف بزرگتر با حداقل دو سانتیمتر آب پوشیده شده باشد.
با دقت زیاد ظرفها را در فر قرار دهید و اجازه دهید پودینگ به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه، بهخوبی پخته شود. هر نیم ساعت یکبار در فر را باز کنید و محتویات ظرف را هم بزنید.
میتوانید پودینگ را در حالی که هنوز داغ است، مصرف کنید. البته اگر میخواهید حس تازهتری به شما دست دهد، ابتدا اجازه دهید دمای پودینگ به دمای اتاق برسد، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. سر ظرف را با پلاستیک بپوشانید تا از خشک شدن سطح پودینگ جلوگیری کنید. قبل از سرو کردن پودینگ، سطح پلاستیکی را بردارید.
در این حین میتوانید با روغن زدن به ظرف آن را آماده کنید.
باز هم میتوانید از برنج باقیمانده شب قبل استفاده کنید و یا اینکه برنج تازه بپزید. اگر میخواهید برنج تازه آماده کنید نصف فنجان (115 گرم) برنج خشک (ترجیحاً با دانههای متوسط) و یک فنجان (240 میلیلیتر) آب نیاز خواهید داشت. اگر قصد دارید برنج تازه آماده کنید، از دستور پخت زیر استفاده کنید:
تخممرغها را در ظرف بشکنید و سپس شیر نارگیل را اضافه کنید. با همزن دستی هر دو را آنقدر هم بزنید تا زردهها کاملاً مخلوط شوند. تا زمانی که تمام رگههای زرده تخممرغ مخلوط شوند، به هم زدن ادامه دهید.
اگر میخواهید عطر و طعم خاصتری به پودینگ برنج خود بدهید، نصف فنجان (30 گرم) نارگیل خرد شده به آن اضافه کنید.
نگران این نباشید که مخلوط شما حالتی آبکی و سوپ مانند دارد. برنج حین پخته شدن مایع را به خود جذب میکند و تخممرغها باعث میشوند پودینگ بافتی غلیظ و فرنیمانند پیدا کند.
همانطور که پیشتر گفته شد شما باید ظرف حاوی مخلوط پودینگ را در یک ظرف بزرگتر مانند یک تابه قرار دهید. دقت کنید که ته ظرف بزرگتر را با حداقل دو سانتیمتر آب بپوشانید.
ظرفها را با دقت در فر قرار دهید و اجازه دهید پودینگ به مدت 30 دقیقه پخته شود؛ سپس در فر را باز کنید و مخلوط را هم بزنید و بگذارید 20 دقیقه دیگر هم در فر بماند تا پودینگ به غلظت لازم برسد.
هر چند وقتیکه هنوز داغ است نیز مزه فوقالعادهای دارد، اما میتوانید آن را سرد هم سرو کنید. برای انجام این کار ابتدا اجازه دهید دمای پودینگ به دمای اتاق برسد، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. سر ظرف را با پلاستیک بپوشانید تا از خشک شدن سطح پودینگ جلوگیری کنید.
نوش جان.